Irsik Nikoletta vagyok, webdesigner

Szabadúszó webdesigner-ként nagy öröm számomra, ha segíthetek egy ötlet, vállalkozás sikerre vitelében azzal, hogy elkészítem azt a honlapot, ami a leginkább szolgálja a cél elérését.

 

Legfrissebb munkám

Rólam

Irsik Nikoletta vagyok

 

Vegyész a végzettségem, de már az egyetem befejezése előtt tudtam, hogy nem ez az én utam. A diplomám megszerzését követően több dolog is érdekelt: asztrológia, pránanadi. A kislányom megszületése után pedig egy iskola alapításának voltam aktív résztvevője.

Eközben továbbra is kerestem a számomra legideálisabb  pályát, azzal a vággyal kiegészülve, hogy a kislányomtól a lehető legkevesebb időt kelljen megvonnom a munkám miatt.

Az OWT webdesign tanfolyamát elvégezve és webdesigner-ként elkezdve a vállalkozói életet úgy érzem, hogy most már a megfelelő irányba haladok.

Nagy sikerélmény amikor segíthetek rálelni egy elképzelés vagy vállalkozás arculatára és e mentén elkészülhet a honlap vagy ha  életre kelthetem a vágyott weboldalt.

A munka folyamata

Miután megismertem a vállalkozást, felmérem az igényeket. Ezt követően szerződést kötünk, majd az előleg átutalása után elkezdem a munkát.

Kialakítom a design-t, elkészítem a terveket, melyek módosítása vagy elfogadása után megkezdem az oldal megépítését. Végezetül a szükséges keresőoptimalizálási beállításokat is elvégzem.

A fennmaradó munkadíj kifizetését követően megtanítom az oldal adminisztrációs felületének kezelését.

Igény esetén havidíj ellenében vállalom az oldal karbantartását.

 

Saját ötleteimmel is segítem a közös munkát, hogy megszülethessen a vágyott honlap.

Előkészítés

Megismerem az elképzelést vagy a vállalkozást és felmérem az igényeket.

Design

Kiválasztom a színeket, betűtípusokat, képeket és kialakítom a megfelelő webdesign-t.

Finomítás

A közös egyeztetések után finomítok a terveken, ha szükséges.

Az oldal építése

Az elfogadott dizájn alapján elkészítem az oldalt minden eszközméretben.

Néhány munkám

Kezdhetjük a közös munkát?

ÉRDEKEL