fbpx

Weboldal készítés

WEBDESIGN

Egy weboldal készítése mindig közös munka eredménye, mely során elmondod, hogy mi Számodra a fontos, mit tükrözzön az oldal, milyen design elemek megjelenésére vágysz.

Ha még nincsen konkrét elképzelésed, akkor javaslatokat teszek, megosztom Veled az ötleteimet.

Először elkészítek egy design tervet, majd a visszajelzésed alapján bővítem, módosítom azt. Ezt követően kezdem el az oldal építését.

Abban az esetben, ha még nem rendelkezel tárhellyel és domain-el, akkor ezek ügyintésében is segítek.

Weboldal készítés

Az elkészített weboldalhoz tartozik:

^

Egyedileg kialakított, testre szabott design.

^

Wordpress admin felület.

^

Mobilbarát, reszponzív oldal.

^

Biztonsági bővítmény (Wordfence) telepítése és beállítása.

^

Üzenetküldő űrlap.

^

Közösségi Média összekötés.

^

Oktatás a weboldal használatáról.

Amire szükségem lesz:

^

Fotók, szöveges tartalom és arculati elemek, amiket szeretnél a weboldaladon megjeleníttetni.

^

Domain név és tárhely, melyek intézésében tudok segíteni.

Weboldal készítés keresőoptimalizálással:

Miért fontos a SEO?

Ahhoz, hogy egy honlapra rátaláljanak, láthatóvá kell válnia a keresőben. Ez azt jelenti, hogy minél előrébb kell elhelyezkednie a találati listán, hiszen egy átlagos felhasználó csak az első 10 találatot nézi meg a Google-ben.

A SEO, vagyis keresőoptimalizálás segítségével lehet egy weboldalt megfelelően optimalizálni ahhoz, hogy a legjobb organikus forgalmat lehessen elérni vele.

Érdemes már a kezdetektől a megfelelő SEO stratégia mentén, a keresőoptimalizálási szempontoknak megfelelőeen hozzálátni egy weboldal elkészítéséhez. Így nem kell később átalakítani az oldalt, illetve az időben elkezdett SEO-zás miatt fokozatosan egyre előrébb kerül a weboldal a keresőben. Ez pedig segít abban, hogy a céloknak megfelelően bevétel szerzésére legyen alkalmas.

Ha ezt a lépést kihagyod, akkor csalódottan szembesülsz majd azzal, hogy az új weboldaladra senki nem kíváncsi, hiszen nem találnak rá a Google-ben. Ha ekkor kezdesz el SEO-val foglalkozni, akkor is sok hónapot kell még várnod a kisebb sikerekre.

Miért ne előznéd meg a problémákat és készíttetnél rögtön egy olyan oldalt, mely a technikai seo szempontjainak teljesen megfelel?
Arról nem beszélve, hogy mekkora ereje van annak, ha a tartalmaid már a kezdetektől a megfelelő kulcsszavakra optimalizálva készülnek el.
Egy SEO tanácsadás keretein belül pedig kidolgozott stratégiát kapsz arról, hogy milyen lépéseket kell még megtenned az oldalad sikeres, bevételszerző működéséhez.

SEO szolgáltatás a weboldal mellé:

^

Kulcsszókutatás és versenytárselemzés.

^

Technikai SEO beállítások.

^

Google Analytics és Google Search Console integrálása.

^

3 db bejegyzés kulcsszóra optimalizálva.

^

10 db blogbejegyzés téma.

^

SEO tanácsadás.

Árajánlat

Írj nekem, ha árajánlatot vagy ingyenes konzultációt szeretnél kérni!
Kérlek, mindkét esetben részletezd, hogy milyen elképzeléseid vannak és milyen területen szeretnéd a segítségemet kérni!

Kérlek jelöld be, ha elfogadod:

8 + 5 =