WEbdesign / SEO / Arculat

SZOLGÁLTATÁSAIM

Weboldal készítés keresőoptimalizálással

Elkészítem azt, amire leginkább szükséged van:
Ha a vállalkozásodat szeretnéd megismertetni az ügyfeleiddel, akkor egy bemutatkozó weboldal az ideális választás, míg ha egy kampányt indítanál, akkor landing page-re lesz szükséged.
Termék értékesítése esetén webshopot készítek a Számodra akár nagyobb termékpalettával is.

Logó vagy teljes arculat készítése

Ha még csak most indult a vállalkozásod és szükséged van egy egységes arculatra vagy akár kezdésként először csak egy logóra, ebben is a segítségedre lehetek.

Keresőoptimalizálás

Ha szeretnéd, hogy megtaláljanak a Google-ben és a találati listán minél előkelőbb helyen szerepelj, akkor a segítségedre lehetek a keresőoptimalizálás mindhárom fő területén: technikai seo, on-page seo, off-page seo.

“Niki kiváló munkát végzett az egyesületünk honlapjának elkészítésében, lelkes, precíz, megbízható munkája mellett kitűnő szépérzékével remek honlapot készített a számunkra.”

– Baranyai Liza
(Stratégiai Vezető, MotherNature Egyesület)

“Niki gyönyörűen dolgozik. Kreatív, vannak saját ötletei és mindig maximálisan törekszik arra, hogy az én ötleteimet megvalósítsa. Nem utolsósorban jó vele dolgozni, mert kedves, körültekintő, türelmes és segítőkész. Nekem nagy segítség volt miután elkészült a honlapom, hogy kaptam egy részletes online felkészítést, eligazítást arról, hogyan tudom magam frissíteni a tartalmakat.”

Berecz Ági
(Integrál szemléletű önismereti mentor)

“Leírhatatlanul kreatív, fantasztikus szépérzékkel és modern stílussal, maximalista a minőséget tekintve, precíz és roppant türelmes még a bonyolultabb ügyfelekkel is.”

dr. Csobán Attila
(Ügyvezető igazgató, ATAKOMB Kft.)

Ingyenes konzultáció

Mondd el, hogy mit szeretnél, én pedig elmondom, hogyan valósítható meg az elképzelésed.

Kérlek jelöld be, ha elfogadod: