Webdesign / Arculat

szolgáltatásaim

Webdesign és Arculat együtt!

Elkészítem azt, amire leginkább szükséged van:
Ha a vállalkozásodat szeretnéd megismertetni az ügyfeleiddel, akkor egy bemutatkozó weboldal az ideális választás, míg ha egy kampányt indítanál, akkor landing page-re lesz szükséged.
Termék értékesítése esetén webshopot készítek a Számodra akár nagyobb termékpalettával is.

Webdesign
Webdesign arculata

Logó vagy teljes arculat készítése

Ha még csak most indult a vállalkozásod és szükséged van egy egységes arculatra vagy akár kezdésként először csak egy logóra, ebben is a segítségedre lehetek.

“Niki kiváló munkát végzett az egyesületünk honlapjának elkészítésében, lelkes, precíz, megbízható munkája mellett kitűnő szépérzékével remek honlapot készített a számunkra.”

– Baranyai Liza
(Stratégiai Vezető, MotherNature Egyesület)

“Niki gyönyörűen dolgozik. Kreatív, vannak saját ötletei és mindig maximálisan törekszik arra, hogy az én ötleteimet megvalósítsa. Nem utolsósorban jó vele dolgozni, mert kedves, körültekintő, türelmes és segítőkész. Nekem nagy segítség volt miután elkészült a honlapom, hogy kaptam egy részletes online felkészítést, eligazítást arról, hogyan tudom magam frissíteni a tartalmakat.”

Berecz Ági
(Integrál szemléletű önismereti mentor)

" Nagyon hálás vagyok a rengeteg munkájáért és kitartásáért! Hála a folyamatos kreatív munkának és a SEO témában való komoly jártasságának, a szó szerint nulláról az oldal az első találati helyen szerepel! Ennek köszönhetően pedig már a sokadik megrendelésemhez számlázhatok! Köszönöm szépen!"

dr. Csobán Attila
(Ügyvezető igazgató, ATAKOMB Kft.)

" Niki a közös munkánk során lelkiismeretes, megbízható és gyors volt. Végre nem több hónapos huzavona volt a weboldalunkon egy fejlesztés, mint azt eddig más fejlesztőkkel tapasztaltuk. Ha legközelebb fejlesztésre vagy segítségre lesz szükségünk a weboldalunkon biztos, hogy újra Nikit fogjuk választani."

Losonczy Dóra
(SWUNYELVSTÚDIÓ Bt.)

Ingyenes konzultáció

Mondd el, hogy mit szeretnél, én pedig elmondom, hogyan valósítható meg az elképzelésed!

Kérlek jelöld be, ha elfogadod:

13 + 13 =